Eloquencer stuck wi...
 
Notifications
Clear all

Eloquencer stuck with weird tempo setting and not responding (bug report)  

Page 2 / 2

izo
 izo
(@izo)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 4
 

@wintermodular


ReplyQuote
WinterModular
(@wintermodular)
Member Admin
Joined: 2 years ago
Posts: 423
 

Hi @izo !

It is probably the same problem than the other user, it could be just a corruption issue on that specific file or an issue on the SD card itself.

Better option could be to use a new SD card, do a copy of the old SD card, copy the configuration files, tuning files, and Project files, don't copy the corrupted Project files. Project naming follows the pattern below:

PROJECT_000.elo is A1
PROJECT_001.elo is A2
...
PROJECT_015.elo is A16
PROJECT_016.elo is B1
...
the first project of a bank (A1, B1, C1...H1) is always a multiple of 16 (0,16,32,48,64,80,96,112)

the last one H16 is 127

 

If you want to recover the old projects send me a copy of them to support@winter-modular.com and I will try to recover it.

This post was modified 2 weeks ago by WinterModular

ReplyQuote
izo
 izo
(@izo)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 4
 

@wintermodular

Will try to change the card, I hope this will solve this problem, I don't have any important projects yet so no need to recover, just couldn't delete these projects and replace because they returned with errors every time. Eloquencer becomes my friend, brilliant machine.
Thank you very much for help!

Ps. Did replacing the card solve this problem for this user?


ReplyQuote
WinterModular
(@wintermodular)
Member Admin
Joined: 2 years ago
Posts: 423
 

Hi @izo ! Many thanks for your words ! 🙂

I think it worked, in most of the cases a new SD card has solved this file corruption problem.

This post was modified 1 week ago by WinterModular

ReplyQuote
Page 2 / 2